Известие

Collapse
No announcement yet.

Фарове мечта за 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фарове мечта за 156-ца

Здравейте Колеги,
    разгледах : www.alfisti.cz и там се натъкнах на интересна находка.Човека преработва оригинални фарове и им слага лупа.Продава комплекта на 150 Евра.Гарантира за перфекната осветеност,никакво трептене и разсейки(заслепяване).Сега съм на път да го попитам от каква кола са приспособените лупи.Има ли мераклии да пробваме с преработката?

http://forum.alfisti.cz/viewtopic.php?f=9&t=4818

Интересно защо ли ги продава, нали са много хубави.
    Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
    Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

прави си бизнес човека,апък и услуга на колегите си/предполагам/ защото такъв фар,оригинладЪ струва пак тия пари ама за парче
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

такива са явно цените в Чехия, ако има някой в БГ да ги прави на по-добра цена сигурно ще има доста желаещи да си освежат фаровете

Comment

Аз вече имам нещо такова на колата...., на външен вид не бих казал че е нещо перфектно, но определено е по-добре от оригиналния фар.
          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=43176&page=2
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

фарове

И аз се обзаведох с нови фарчета, по мое мнение си струват всеки един лев. Светлинния лъч е невероятен, а за визията сами преценете.
            Attached Files
            Ex 156 SW 2,4 JTD .
            Renault Megane Grandtour 2010
            Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Колеги вижте какво намерих и ние можем да си ги вграждаме тези лупи,обаче е малко скъпичко според мене. http://eftini.com/biksenonova-sistem...12_235_25_1100
              Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
              ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
                Колеги вижте какво намерих и ние можем да си ги вграждаме тези лупи,обаче е малко скъпичко според мене. http://eftini.com/biksenonova-sistem...12_235_25_1100
                Тези лупи са пълни ментета. Не се лъжете с тях. Виждал съм ги на живо. Това е би-ксенон с H4 крушка. И дългите на фара отпадат.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщение
                  И аз се обзаведох с нови фарчета, по мое мнение си струват всеки един лев. Светлинния лъч е невероятен, а за визията сами преценете.
                  Съвсем скоро и аз ще се радвам на доброто отсичане
                  Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                  Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                  Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                  Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                  Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Тези лупи са пълни ментета. Не се лъжете с тях. Виждал съм ги на живо. Това е би-ксенон с H4 крушка. И дългите на фара отпадат.
                    Не винаги е така колега, има и модели които са с Н1 и Н7, но пак са биксенон(металната пластина е с електромагнит и е подвижна, пада надолу пластината и така прави къси дълги), но това в никакъв случай не е мисус, само дето струват 300+ комплекта
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Kamen 666 какъв вариант си измислил ?! Както на колегата мирчозо ли ?
                      Колега pioneer аз лично не съм много очарован нито от лупите как светят(добре режат светлината, но не съм доволен от качеството на светлинния сноп) нито от дневните светлини...през ноща светят добре, но нали целта е през деня да се отличават...а май не се забелязват много много...
                      Това си ми е личното мнение не искам да се засягаш нито заяждаш
                      Alfa Romeo 156SW 1.9JTD 110hp "01

Comment

Първоначално публикувано от pepo_1 Покажи съобщение
                        Колега pioneer аз лично не съм много очарован нито от лупите как светят(добре режат светлината, но не съм доволен от качеството на светлинния сноп) нито от дневните светлини...през ноща светят добре, но нали целта е през деня да се отличават...а май не се забелязват много много...
                        Няма начин да се засегна , аз съм очарован, а и за това съм написал "за визията сами преценете". А на дневната снимката не се виждат светлините добре защото е снимано отгоре, а самите диоди са малко по-навътре. От далече е съвсем различно.
                        Ex 156 SW 2,4 JTD .
                        Renault Megane Grandtour 2010
                        Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Първоначално публикувано от pepo_1 Покажи съобщение
                          Kamen 666 какъв вариант си измислил ?! Както на колегата мирчозо ли ?
                          Поръчал съм си като на колегата pioneer,само че светлия вариянт (сиви).
                          Фаровете са адски красиви наживо и светят доста добре,просто мисля,че в неговия случай има нужда от малко реглаж за да се изравнят двата фара.
                          Това отсичане на снопа с нашите фарове е само мечта...
                          Имайте предивд че снимките му са с нормални крушки Н1,и като гледам не е имал много време за реглаж
                          Но щом се бодне ксенона... е вече друга песен
                          Last edited by Kamen666; d.m.y г., 09:34.

Comment

След малко реглаж фаровете светят уникално добре...можеби 2-3 пъти по силно от обикновенните.
                            Единствено гадните фарове ме дразниха в 156-цата но вече проблема е решен
                            Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                              След малко реглаж фаровете светят уникално добре...можеби 2-3 пъти по силно от обикновенните.
                              Единствено гадните фарове ме дразниха в 156-цата но вече проблема е решен

извиняваи колега ако не е таина какви пари струват тези фарове???
                              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                              X